Managed hosting door True

Partnerovereenkomst Document Dialog en Sigaba

 

Document Dialog heeft een strategische samenwerking met Sigaba gesloten om de beveiligde communicatieoplossingen van dit Amerikaanse bedrijf in Europa op de markt te brengen.

Uit de ervaring van Document Dialog blijkt, dat met name Europese bedrijven overtuigd zijn van de Return on Investment bij het toepassen van multi-channel distributie van documenten, maar er niet aan durven deze technologie op brede schaal toe te passen. Zo wordt e-mail vaak als onveilig beschouwd en daardoor niet gebruikt voor transactionele en/of gevoelige documenten. Daarom heeft het bedrijf gezocht naar een geavanceerd product om dit kanaal te kunnen beveiligen.

Jaap Nieboer, directeur van Document Dialog: ‘Omdat Sigaba de authenticatie en de encryptie in een gepatenteerde architectuur heeft ondergebracht, stijgt het bedrijf daarmee uit boven alle andere aanbieders die zichzelf ‘beperken’ tot een PKI infrastructuur. Bovendien biedt Sigaba op basis van dezelfde architectuur oplossingen voor het inrichten van Communities of Trust waarin de medewerkers van verschillende organisaties op een beveiligde manier samen kunnen werken. Voor Europese beslissers is vooral het gebruiksgemak en de solide architectuur op basis van security standaarden belangrijk.’

‘Vandaag de dag moeten organisaties zich houden aan strikte privacy wetgeving en regelgevingen door de overheid,’ aldus Al Cohen, CEO van Sigaba. ‘Beveiligde communicatie is daarbij onontbeerlijk. Naar aanleiding van de toegenomen vraag naar ons product hebben wij de stap richting Europa genomen. Wij zochten daar een partner die ons de juiste mix van leiderschap, technische competentie en focus kon bieden om een grote gebruikersgroep goed te kunnen ondersteunen. We hebben Document Dialog geselecteerd om Sigaba in Europa te vertegenwoordigen omdat dit bedrijf de huidige eisen van de markt begrijpt en onmiddellijk belangrijke klanten in Europa kan bedienen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/716441). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.