Managed hosting door True

Bill Gates demonstreert Windows pc-innovaties

 

Een prototype van een pc die één centraal punt vormt voor communicatie en samenwerking met anderen en een nieuwe set navigatiehulpmiddelen voor alle mogelijke Windows-apparaten.

Dit waren enkele van de belangrijkste innovaties die Bill Gates, chairman en chief software architect van Microsoft, op de 12e Windows Hardware Developers Conference (WinHEC) 2003 aankondigde en demonstreerde. Hij deed dit tijdens zijn openingskeynote waarin hij pleitte voor een sterkere integratie van hard- en software. Gates gaf tevens inzicht in de nieuwe beveiligings¬technologieën die worden ontwikkeld voor toekomstige versies van Windows en hij toonde wat de mogelijkheden zijn van de 64-bit Edities van Windows op een 64-bit platform. Het geavanceerde pc-protoype, dat onder de codenaam ’Athens’ in samenwerking met HP is ontwikkeld, laat zien wat mogelijk is wanneer hardware en software nauwer met elkaar worden geïntegreerd. Traditionele pc-taken worden eenvoudiger, terwijl alle vormen van communicatie - waaronder nieuwe vormen van tekst-, spraak- en videocommunicatie - bijeen worden gebracht in één apparaat met een consistente bediening. Het prototype van de ’Athens PC’ biedt onder meer geïntegreerde telefoonfunctionaliteit met een draadloze handset en headset, een flat-panel scherm met een hoge resolutie en een beeldverhouding van 16:10 om gemakkelijker verschillende documenten tegelijkertijd op het scherm te kunnen lezen en verbeterde pc-eigenschappen, zoals een zeer laag geluidsniveau, een korte opstarttijd en kwalitatief hoogwaardige audio. Gates demonstreerde verder een nieuwe set algemene navigatiehulpmiddelen met de codenaam ’Xeel’, die gebruikt kan worden in verschillende producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/713). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.