Managed hosting door True

Theo Beks vertrekt als directeur ACA IT-Solutions

 

Theo Beks geeft het directeursstokje bij ACA IT-Solutions door aan Geert Rademakers.

Vandaag is het voor Theo Beks de laatste dag als directeur van ACA IT-Solutions. Hij geeft, na 24 jaar leiding te hebben geven aan het Eindhovense automatiseringshuis, het stokje door aan Geert Rademakers. De 63-jarige Beks blijft nog wel een tijdje actief als adviseur en is daarnaast lid geworden van de vrijwilligersorganisatie PUM.

ACA IT-Solutions is ruim dertig jaar oud. In de beginjaren bestond de belangrijkste activiteit uit de verkoop van computers en was het vooral een handelsbedrijf. Daarna ontwikkelde ACA IT-Solutions zich meer en meer tot een automatiseerder van het midden- en kleinbedrijf. Theo Beks werd in 1996 aan boord gehaald om het bedrijf op dit vlak koers te geven. Vandaag is het bedrijf uit de Lichtstad een van de bekendere it-dienstverleners voor het mkb. Er werken zo'n zestig mensen bij ACA.

In februari 2021 bereikt Theo de leeftijd van 63 jaar. Voor hem gevoelsmatig een goede aanleiding om te stoppen als directeur en de leiding over te dragen aan Geert Rademakers. Die overigens al gepokt en gemazeld is als het om ACA IT-Solutions gaat. Rademakers, hoofd van de afdeling Operations & Services en lid van het managementteam, is al 19 jaar werkzaam bij de dienstverlener. 

Beks neemt echter niet volledig afscheid. Hij blijft nog een jaar twee dagen per week als adviseur betrokken bij ACA IT-Solutions voor de opzet van een nieuwe divisie. Daarnaast gaat hij aan de slag bij de vrijwilligersorganisatie PUM die ondernemers in derdewereldlanden ondersteuning biedt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7115763). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.