Managed hosting door True

Techone pleegt met MyH2Oservers negende overname

 

deal handen schudden overeenkomst contract

Het snelgroeiende Techone uit Rotterdam neemt MyH2Oservers over. Het mkb-bedrijf uit Purmerend levert domeinen, webhosting, e-mail en virtuele servers. Met deze negende acquisitie zijn de Maasstedelingen weer een stapje dichterbij hun doel gekomen om een grote onderneming op te bouwen op gebied van it-infrastructuur, telefonie en beveiliging.

Techone wordt financieel gesteund door Nedvest, een Amsterdamse durfinvesteerder waarachter een aantal welgestelde families zit. De snelle werkwijze van Nedvest, die ernaar streeft binnen acht weken na de eerste kennismaking deals rond te maken bij de notaris, begint zijn vruchten af te werpen. Naast MyH2Oservers werden in amper vier maanden Hosted, Mijnserver, Domeinwinkel, Protagonist, RoSecure, ICT Insight en Belcentrale ingelijfd.

Nedvest liet eerder de Trivest Software Groep groeien van een Apeldoornse mkb'er met dertig medewerkers naar een negental samenwerkende bedrijven met meer dan driehonderd medewerkers. Trivest werd uiteindelijk verkocht aan de Amerikaanse software-ontwikkelaar ECI. 

Techone zit op hetzelfde spoor. De onderneming is hard bezig een landelijke positie op te bouwen op het vlak van managed ict- en telecomservices voor middelgrote en kleine bedrijven. Coert Coomans, directeur van Techone, zegt dat MyH2Oservers dezelfde kernwaarden heeft als Techone: “Een hoog kennisniveau en geen 9-tot-5 mentaliteit. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7111537). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.