Managed hosting door True

Distributeur TCP Benelux breidt assortiment uit

 

TCP Benelux, distributeur van IT produkten in 's-Hertogenbosch heeft de afgelopen weken het assortiment fors uitgebreid.

Distributeur TCP Benelux heeft het aanbod flink vergroot. Volgens Marc Maas, sales manager bij TCP sluit de uitbreiding aan op de gekozen strategie van twee jaar geleden om naar een value-added distributiemodel te groeien. Twee jaar geleden was dat vooral op basis van Microsoft en Intel. Tevens geeft Marc Maas aan dat de keuze voor de nieuwe merken niet alleen een strategische keuze is, maar ook om de reseller de mogelijkheid te bieden om met deze sterke merken de marge van hun verkoop te verhogen.
TCP heeft ondermeer Cyberpower (UPS systemen), Fujitsu (enterprise SCSI, SAS harddisks en 2,5” mobiele harddisks), Logicube (harddisk duplicators), SonicWALL (geïntegreerde beveiligings-, productiviteits- en mobiliteitsoplossingen), QTEK (smartphones en PocketPC Phones) en LG Electronics (monitoren) in het assortiment opgenomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/710588). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.