Managed hosting door True

DUO Den Haag besteedt inhuurcontract aan

Ook DUO Groningen rondde onlangs tender af

 

Contract ondertekenen

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) heeft ook voor zijn kantoor in Den Haag de partijen gekozen voor externe ict-inhuur. HeadFirst (samen met onderaannemer Atos), Linkit, Ordina, Cimsolutions (in samenwerking met VKA en SLTN), Sogeti en ItaQ vielen in de prijzen.

De laatstgenoemde drie organisaties hebben onlangs ook een raamcontract gekregen voor de ondersteuning van werk bij de hoofdvestiging van DUO in Groningen.  

De kantoren van DUO in de Randstad huren it’ers in via een apart en kleiner contract. Meer dan twintig partijen dongen mee naar de opdracht. Het contract omvat het werven, selecteren en contracteren van externe it-professionals. De totale opdrachtwaarde bedraagt een ruime 56 miljoen euro over een looptijd van vier jaar.

DUO heeft meerdere petten op. Voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid doet de dienst de uitvoering van de Wet inburgering. Voor het ministerie van Financiën verzorgt DUO de examinering van professionals in het kader van de Wet financieel toezicht (Wft). Maar de nauwste band heeft het met Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Hoofdverantwoordelijkheid daar is studenten maandelijks voorzien van hun studiegeld.  

Om zijn kernprocessen te ondersteunen, maakt DUO gebruik van een omvangrijke it-infrastructuur. Samen met it-partners houdt de dienst het it-landschap en de tientallen applicaties in de lucht, en wordt er continu gesleuteld aan verbeteringen. De komende vier jaar worden deze werkzaamheden ondersteund door de genoemde zes it-bureaus. De raamovereenkomst gaat in op 1 januari.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7103913). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.