Managed hosting door True

Pink Elephant blijft it-werkplekbeheerder Wehkamp

 

Webshop e-commerce bestelling postbezorger pakketje

Online warenhuis Wehkamp kiest opnieuw voor Pink Elephant als it-partner voor de inrichting en het beheer van de werkplek. Pink Elephant vervulde deze functie de afgelopen drie jaar ook al voor Wehkamp. De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Naast het beheer van de werkplek zal Pink Elephant voor Wehkamp de eerstelijnsservicedesk en de ondersteuning op de site verzorgen.

Wehkamp beschikt naar eigen zeggen over een divers ict-landschap dat continu aan verandering onderhevig is. Het bedrijf zocht daarom een partner die de dynamiek van de organisatie begrijpt en de standaardisatiebehoefte van de beheerafdeling hierop aanpast. Ron Overkamp, teamleider digitale werkplek bij het online warenhuis, geeft aan graag op de tot nu toe geslaagde voet verder te gaan. Met name roemt hij het feit dat Pink verder kijkt dan ‘alleen het project.’ Ook Rob van Rinsum, directeur van Pink Elephant noemt het online warenhuis één van de belangrijkste klanten.

Wehkamp heeft naar eigen zeggen ruim 400.000 verschillende producten in haar assortiment en claimt 48 procent van de Nederlandse gezinnen te bereiken. Het online warenhuis is gevestigd in Zwolle en heeft ruim negenhonderd medewerkers in dienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7089359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.