Managed hosting door True

Mkb-overname: Hallo koopt Digisource

 

Ict-dienstverlener Hallo uit Alkmaar heeft Digisource overgenomen. Bij deze branchegenoot uit Barendrecht werken zeventien man. Digisource bedient ruim vierhonderd klanten met remote-beheer, cloud en telefonie.

Hallo is een werkplekspecialist waar circa honderd man werken. Naast het hoofdkantoor in Alkmaar zijn er regiokantoren in Brabant, Friesland, Flevoland en Zuid-Holland. Het bedrijf richt zich met zijn ict-diensten op het midden- en kleinbedrijf.

Met de inlijving van Digisource krijgt Hallo toegang tot de regio Rotterdam. Het Barendrechtse bedrijf bedient met name het mkb, met het zwaartepunt in groothandel, bouw, cultuur, onderwijs, transport en zorg. Het bedrijf is al jarenlang een Microsoft-partner.

Tegelijkertijd met de overname draagt oprichter Peter van Lent de dagelijkse leiding van het Digisource-team over aan zijn zoon Remco van Lent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6947795). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.