Managed hosting door True

Semansys in handen van Netsam Participaties

 

samenwerking

Investeringsmaatschappij Netsam Participaties neemt Semansys over. Dat bedrijf uit Zoetermeer levert software voor gestandaardiseerde financiële verslaglegging. Onder de vleugels van de investeerder wil Semansys zijn organisatie ‘naar het volgende niveau’ tillen door onder meer in te zetten op innovaties.

Semansys, opgericht in 1998, levert software voor financiële verslaglegging (standard business reporting, sbr) en business monitoring. Hiervoor heeft het een XBRL-technologie (een open standaard om financiële gegevens uit te wisselen via internet) ontwikkeld en maakt het gebruik van semantiek. Via zijn oplossing wil het de informatiestromen tussen bedrijven en overheid simpeler, efficiënter en transparanter maken.

Semansys claimt actief te zijn in dertig landen en zijn wereldwijde klanten te bedienen via zijn partners. Klanten zijn onder meer softwarebedrijven, zoals Microsoft, Unit4 Business Software en Wolters Kluwer.

Participatiemaatschappij Netsam Participaties investeert in it-bedrijven met een niche marktfocus en een omzet van minimaal drie miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6809937). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.