Managed hosting door True

Opslagfabrikant EMC zet consultancytak op

 

EMC, leverancier van netwerken voor informatieopslag en -beheer, start een eigen consultancy groep: EMC Consulting Services.

EMC komt naar eigen zeggen met deze nieuwe consultancytak tegemoet aan de toenemende vraag van klanten naar kennis en ondersteuning op het gebied van Information Lifecycle Management (ILM).

EMC biedt de consultancy services wereldwijd aan en zet daarbij duizenden ervaren EMC technologie professionals in. Sinds de start van de joint venture met Accenture in 2002 met het doel onafhankelijke information solution consulting (ISC) diensten te kunnen leveren, heeft EMC meer dan 600 succesvolle consultancy projecten uitgevoerd.
Door de exponentiële toename van informatie, toenemende wet- en regelgeving en de behoefte aan een betere kostenbeheersing, hoopt EMC met EMC Consulting haar klanten nog beter tegemoet te komen. EMC Consulting speelt een belangrijke rol bij ILM-adviestrajecten voor klanten.

EMC levert een volledige range aan informatie consultancy services en werkt samen met belangrijke partners. Gezamenlijk ontwikkelen zij een passend strategisch plan, op maat gemaakt, om de informatie-infrastructuur en de bijbehorende data- en informatie management services tot een waarde binnen het bedrijf te maken. EMC Consulting Services is een samenspel van een aantal van EMC services, zoals ‘Information Solutions Consulting’, ‘Global Solutions’ en ‘Products and Technologies’.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/678455). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.