Managed hosting door True

Centric verlengt contracten met Sanquin en Bruna

 

Contract ondertekenen

Bloedbank Sanquin heeft zijn it-outsourcingcontract met Centric met drie jaar verlengd. De it-dienstverlener krijgt er het datacenterdeel bij, dat voorheen de verantwoordelijkheid van BT was. Ook kioskketen Bruna verlengde de samenwerking met de Goudse automatiseerder, maar dan voor de diensten op locatie (field services).

Centric beheert sinds 2014 voor Sanquin de omgeving van de kantoorautomatisering en het technisch beheer van de applicatieomgeving, en verzorgt het werkplekbeheer op locatie. Nu komt daar ook de it-infrastructuur voor het datacenter bij. Voorheen was dit belegd bij Centrics onderaannemer BT Nederland, die overigens een gedeelte van de dienstverlening aan Sanquin blijft voortzetten.

De bloedbank wil meer standaardisatie en ketenregie in zijn it-processen en verwacht dit te realiseren door het it-beheer bij één hoofdaannemer te beleggen.

Bruna

Centric wist ook het contract voor field services met Bruna te verlengen, eveneens met drie jaar. De automatiseerder handelt daardoor in ieder geval tot 2022 de hardwarestoringen in de Bruna-winkels af en levert installatiediensten in nieuwe en bestaande vestigingen, zoals bij het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam (voorheen Houten).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6633921). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.