Managed hosting door True

Zwolse scholen gunnen hardwarecontract aan Switch

 

Switch IT Solutions levert de komende jaren desktops, laptops, tablets, monitoren en randapparatuur aan Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ). Bij die stichting zijn 37 scholen aangesloten. Ook het bedrijfsbureau van OOZ profiteert van de gunning, die volgde na een Europese aanbesteding.

De hardware wordt gebruiksklaar opgeleverd. De Enschedese ict-dienstverlener voorziet de apparatuur van een image, plaatst ze, sluit ze aan en zorgt dat het it-netwerk alles herkent. Switch verzorgt ook de afvoer van de oude hardware en verwijdering van alle gegevens die erop staan. Technische ondersteuning, garantie en on-site service vormen eveneens onderdeel van het project.

Beheerdiensten

Switch IT onderhoudt het contact met de scholen en adviseert over producten, leveringen, installatiewensen en de diensten eromheen. Het ict-bedrijf is voornamelijk actief in het oosten en zuiden van het land. Zo levert de onderneming ook beheerdiensten aan de gemeente Hof van Twente, aan Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) en aan de internationale hogeschool NHTV in Breda.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6527637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.