Managed hosting door True

Iomega en Thomson gaan samenwerken

 

Iomega en Thomson hebben een samenwerkingsverband aangekondigd waarin De REV-technologie in de Grass Valley-producten wordt geïmplementeerd.

De OEM-overeenkomst en de technogische samenwerking tussen Iomega en Thomson betekent dat Thomson de Iomega REV drive en verwisselbare REV disks integreert in verschillende Grass Valley-producten bestemd voor professionals actief in de audio- en video-industrie.

De Iomega REV-technologie met verwisselbare harde schijf van 35GB wordt om te beginnen in de professionele audio/video producten (Pro AV) Grass Valley ProLine ingebouwd. Het eerste product betreft de Grass Valley Turbo iDDR (intelligent digital disk recorder), die pas in mei aangekondigd werd.

Door de toevoeging van de REV-technologie aan de Grass Valley-producten, ontstaat een nieuw gamma van toepassingen die uitermate boeiend zijn voor de ProAV- en broadcast-markten. De REV-technologie combineert met name de voordelen van harde schijf met deze van tape.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/652578). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.