Managed hosting door True

Kaseya laat oog vallen op Rapidfire Tools

 

Kaseya, leverancier van it-systeembeheersoftware, neemt Rapidfire Tools over. Dat is een Amerikaanse aanbieder van software voor it-assessment en compliance. Daarmee wil Kaseya zijn product Compliance Manager verrijken om zo it-beheerders een totaaloplossing voor beveiliging, compliance en assessment te kunnen bieden.

Rapidfire Tools biedt een suite van producten voor it-assessment, dreigingsdetectie en compliance. Kaseya gaat deze suite combineren met zijn Compliance Manager-product dat bedoeld is voor it-beheerdienstverleners en it-afdelingen binnen organisaties.

Rapidfire Tools heeft zijn hoofdkantoor in Atlanta (Georgia) en gaat als zelfstandige business unit onder Kaseya opereren. Producten zijn onder meer Audit Guru, waarmee gebruikers compliance kunnen automatiseren, documenteren en behalen, de netwerk- en security assessment tool Network Detective en Cyber Hawk, een tool voor dreigingsdetectie en alarmering.

Afgelopen mei nam Insight Venture Partners, de investeerder achter Kaseya, al Unitrends over, een leverancier van online back-up- en disaster recovery-oplossingen. Ook dit bedrijf opereert als een apart label onder Kaseya.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6448382). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.