Managed hosting door True

ICT-Partners neemt deel Inforit over

 

Deal handen schudden overname

De Apeldoornse dienstverlener ICT-Partners neemt de it-beheerdiensten van Inforit over. Dit is een it-dienstverlener uit Oss voor de logistieke sector. Inforit beschouwt alleen zijn logistieke software - Transfusion, LSPfusion, CDWfusion, DCfusion en PlanIT - nog als kernactiviteit. In het kader van de overname hebben beide bedrijven ook een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarbij ICT-Partners een multi-cloudplatform voor Inforit inricht.

De overname van de managed services-tak van Inforit betekent voor ICT-Partners (ruim honderd medewerkers) een versterking van zijn positie in de sector transport & logistiek. Ook is het de bedoeling om samen met Inforit klanten nieuwe diensten te leveren via het cloudplatform.

Ook krijgt ICT-Partners nu toegang tot het zuiden van Nederland, waarmee voor de it-dienstverlener een landelijke dekking een feit is.

Bij Inforit werken zo'n vijfentwintig man.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6343580). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.