Managed hosting door True

Veeam levert backup-oplossing aan LeaseWeb

Toepassing is geschikt voor VMware-platform

 

Leaseweb heeft Veeam gekozen voor het versterken van zijn back-up en replicatiediensten voor VMware-platforms. Hierdoor wordt de beschikbaarheid van gehoste klantdata verder vergroot. Onderdeel van de samenwerking tussen de twee partijen is dat LeaseWeb toetreedt tot het partnerprogramma van Veeam als gold partner.

Met de nieuwe LeaseWeb Veeam back-up en replicatie-dienst richt de hostinggigant zich op infrastructure-as-a-service (IaaS) private-cloudklanten die VMware-virtual machines inzetten en op zoek zijn naar een betrouwbare manier om deze platforms te beschermen. De back-upservice van LeaseWeb wordt aangeboden op basis van een vaste prijs per virtuele machine en een laag bedrag per gigabyte aan storage. De dienst is per direct beschikbaar in Nederland. Andere regio’s volgen snel, aldus beide bedrijven.

LeaseWeb bedient ongeveer 17.500 klanten wereldwijd, variërend van kleine bedrijven tot multinationals. Het dienstenaanbod van LeaseWeb omvat publieke- en private-clouddiensten, hybride hosting, colocatie, dedicated servers, content delivery network en cybersecuritydiensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6318576). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.