Managed hosting door True

Ctac integreert SAP Enable Now in onboarding-tool

Bossche dienstverlener wordt ook implementatiepartner

 

Het kantoor van Ctac in Den Bosch

SAP- en Microsoft-dienstverlener Ctac uit Den Bosch gaat SAP Enable Now inzetten voor de ontwikkeling van onboarding- en ondersteuningsmaterialen voor SAP-oplossingen. Het product Fit4Woco is de eerste Ctac-oplossing waar dit standaard in geïntegreerd is.

SAP Enable Now brengt volgens de Duitse leverancier de goede eigenschappen van Google, Wikipedia en YouTube samen. Gebruikers kunnen vanuit de voor hen nieuwe applicatie zelf snel en binnen de relevante context eenvoudig antwoorden op hun vragen vinden, bijvoorbeeld aan de hand van een zoekmachine, trainingen, werkinstructies en how-to-video’s.

Ton Bertram, hoofd Education bij SAP Nederland: ‘We willen de groei van SAP Enable Now in 2018 graag voortzetten. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een implementatiepartner en we hebben die in Ctac gevonden.  Daarnaast gaat Ctac ook voor zijn eigen organisatie gebruikmaken van SAP Enable Now.’

Detachering, ict-project en cloud computing

Lees ook

Ctac telt ruim 450 medewerkers en is in de Benelux bekend om zijn SAP en Microsoft-diensten. Detachering, ict-projecten (vooral rondom SAP en Microsoft) en cloud computing vormen de kern van de bedrijfsactiviteiten. Grote klanten zijn onder meer bierbrouwer Bavaria, kraanbedrijf Mammoet en koopjeswinkel Action. Ctac is daarnaast ook actief in België (Wommelgem) en Frankrijk (Parijs).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6312087). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.