Managed hosting door True

IFS focust op energie- en maritieme sector met Aram

 

Darius Shahbazi (links), partnermanager bij Aram, schudt de hand van Marco Verdonschot, managing director IFS in de Benelux.

IFS, de Zweedse leverancier van erp-software, kondigt aan dat Aram zich heeft aangesloten bij het IFS-partnernetwerk. Met de nieuwe partner willen de Zweden de positie van IFS in de olie- en gas en maritieme sector versterken, zodat klanten kunnen profiteren van een nog breder productportfolio. Aram is gespecialiseerd in projectbeheersing en is tevens Oracle Gold Partner.

Het Nederlandse Aram levert consultancy en implementatieondersteuning bij projectmanagementsoftware en is gespecialiseerd in onder andere Oracle’s Primavera en Oracle Prime, die beiden goed integreren met IFS Applications. Door het partnership versterkt Aram zijn positie in de maritieme, petrochemische en offshore markten. 

Internationaal klantenbestand

‘De toetreding van Aram tot ons partnernetwerk is van toegevoegde waarde voor onze klanten, mede vanwege Aram’s  internationale klantenbestand’, aldus Marco Verdonschot, managing director IFS in de Benelux. 'De combinatie van Aram-dienstverlening met de softwareoplossingen van IFS zorgen gezamenlijk voor een goede propositie in onze doelmarkten.’

Aram richt zich op olie en gas, maritiem, offshore, energie, infrastructuur en civiele techniek. Het bedrijf adviseert eindklanten over geschikte tooling, implementatie van software-oplossingen voor projectbeheer en integratie met de bestaande bedrijfsoplossingen. Het hoofdkantoor staat in Capelle aan den IJssel. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6295572). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.