Managed hosting door True

Switch IT Solutions beheert ict LVO

 

stapel boeken

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) gaat haar ict-beheer uitbesteden aan Switch IT Solutions uit Enschede. LVO wilde werkplek- en serverbeheer en aanvullende services beleggen bij een externe partij. Switch kwam bij de Europese openbare aanbesteding als winnaar uit de bus. Het bedrijf neemt niet alleen het beheer over, maar ook de hosting van het platform en de coördinatie richting derde partijen.

De geplande migratie van de it moet plaatsvinden zonder het leerproces te verstoren. Switch heeft eerdere ervaring opgedaan op dit gebied door het beheren van de it van grote onderwijsinstellingen zoals Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en regio (OOZ), Stichting Carmel College en Stichting Zaam.

LVO is met 31 locaties een van de grootste onderwijsbesturen uit Nederland met circa 28.000 leerlingen en 3500 personeelsleden.

It-hardwaredienstverlener Switch IT Solutions is gevestigd in Enschede. Het bedrijf telt ruim honderd medewerkers en is opgericht in 1986.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6293088). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.