Managed hosting door True

Infor wordt met leer-systeem LinkedIn-partner

 

online training

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, is opgenomen in het LMS Integration Partner Program van LinkedIn Learning Solution. Infor's overeenkomst met LinkedIn stelt het bedrijf in staat het Infor learning management-systeem (lms) te integreren met LinkedIn Learning. Dit zal volgens Infor leiden tot flexibelere trainingsmogelijkheden voor gezamenlijke klanten.

Met deze functionaliteit, die naar verwachting begin 2018 beschikbaar komt, zullen gezamenlijke Infor lms- en LinkedIn Learning-klanten via hun Infor lms-oplossing toegang krijgen tot LinkedIn Learning met content van online educatieplatform Lynda.com. LinkedIn Learning is ontworpen om branchegerichte inhoud van Lynda.com te combineren met gepersonaliseerde cursusaanbevelingen gebaseerd op inzichten uit het LinkedIn-netwerk. Gebruikers kunnen kiezen uit onderwerpen die betrekking hebben op leiderschapsvaardigheden, tijdmanagement, probleemoplossingsvermogen, partnerrelaties, conflictbeheer, projectmanagement, en communicatie- en presentatievaardigheden.

Infor bouwt branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services-cloud en opensourceplatformen. De onderneming telt vijftienduizend medewerkers verspreid over 41 kantoren wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York. In Nederland beschikt het bedrijf over vestigingen in Barneveld, Capelle aan den IJssel en Den Bosch. In België is Infor in Brussel en Merelbeke gevestigd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6265877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.