Managed hosting door True

Kaseya komt met bi-tool voor msp’s

 

BI

Leverancier van it-managementoplossing Kasaya introduceert MSP Insights. Met deze business intelligence- en benchmarkingtool kunnen partners volgens de leverancier grip houden op de business en concurrenten analyseren.

De online portal, gebouwd op basis van eigen technische en zakelijke data, stelt managed service providers (msp's) in staat de cijfers van hun business snel en eenvoudig af te zetten tegen die van andere msp’s. Hiermee kunnen ze volgens Kaseya het serviceaanbod van nieuwe en opkomende msp’s analyseren, strategieën omtrent bundeling en prijsstelling evalueren, en technische trends tot in detail bekijken.

Concurrentie

Mike Puglia, chief product officer van Kaseya: ‘Het analyseren van concurrenten is belangrijk, maar kan ook kostbaar en tijdsintensief zijn. Met onze nieuwe MSP Insights-portal kunnen msp’s nu hun diensten en strategieën afzetten tegen die van de concurrenten. Bovendien heeft Kaseya de analyse al gedaan. Onze klanten hebben nu dus eenvoudig toegang tot alle informatie die zij nodig hebben.’

Kaseya is leverancier van software voor het automatiseren voor het beheer van ict-systemen. Het bedrijf is opgericht in 2000 en actief in meer dan twintig landen. Het hoofdkantoor van Kaseya staat in het Ierse Dublin, in Nederland heeft het bedrijf een vestiging in Amsterdam. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6264394). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.