Managed hosting door True

Carerix verhuist naar kantoor Rotterdam Airport

 

Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, verhuist op maandag 11 september naar de nieuwe locatie op Rotterdam Airport. Het nieuwe onderkomen voldoet volgens het bedrijf beter aan de internationale (groei)ambities waarbij vliegveld en hotels op een steenworp afstand zijn gelegen. Op dit moment is de onderneming nog gevestigd in Delft.

Reinald Snik, ceo van Carerix, is trots op de nieuwe locatie: ‘Na bijna veertien jaar te hebben geopereerd vanaf het universiteitsterrein van de TU Delft, zijn we toe aan een nieuwe stap. Carerix is de afgelopen jaren gegroeid en dit vraagt om passende huisvesting met voldoende ruimte voor verdere groei. Ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer en de parkeervoorzieningen zijn goed.'

Nieuwe contactgegevens

De verhuizing vindt plaats op donderdag 7 en vrijdag 8 september 2017. De diverse afdelingen blijven per telefoon en email te bereiken. Het nieuwe adres is Rotterdam Airportplein 28. Ook kent het bedrijf een nieuw telefoonnummer: 085 743 04 50.

Carerix is leverancier van recruitment- en detacheringssystemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. De firma is opgericht in 2003 en telt circa vijftig medewerkers en klanten als Randstad, USG, Adecco, DPA en Manpower.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6190029). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.