Managed hosting door True

Mamut opent nieuwe Nederlandse vestiging

 

Mamut, leverancier van financieel-administratieve software voor kleine ondernemingen, opent een nieuwe Nederlandse vestiging in Schiphol-Rijk. Het bedrijf heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de groei van het aantal Nederlandse klanten de afgelopen periode.

In Schiphol-Rijk vestigt zich onder andere de Mamut Academy, die ondersteuning en training biedt aan de klanten van Mamut. Het klantenbestand van Mamut groeide in het eerste kwartaal van 2005 met 5.000, waarvan 800 bedrijven in de regio Nederland / Verenigd Koninkrijk.

Om Nederlandse klanten en prospects efficiënt te leren werken met de Mamut-software, heeft het bedrijf het Mamut Business Resource Center (MBRC) in het leven geroepen. Vanuit deze locatie organiseert Mamut praktijkgerichte trainingen, cursussen en gratis workshops voor potentiële klanten. Deelnemers worden onder andere geïnformeerd hoe ze snel en tegen zo laag mogelijke kosten een nieuw administratief systeem in hun organisatie kunnen inzetten, en hoe ze offerte-, order- en factureringsprocessen in goede banen leiden. De eerste activiteit vanuit het MBRC is de kosteloze workshop ’Een effectieve werkdag’. MKB-bedrijven krijgen praktische voordelen gepresenteerd over hoe ze dagelijkse activiteiten eenvoudiger kunnen uitvoeren. Effectief werken en tijd vrijmaken, hogere omzet halen uit nieuwe en bestaande klanten, en winstgevende bedrijfsvoering zijn enkele onderwerpen die aan bod komen. De workshops vinden deze maand plaats op 23 mei 2005 in Vught en 24 mei 2005 in Amsterdam (Schiphol-Rijk).

‘Mamut wil dicht op de markt zitten,’ zegt Dave Kroder, countrymanager van Mamut. ‘Dit houdt concreet in dat we in de landen waarin we actief zijn, een lokale vestiging willen hebben. Op die manier kunnen we gebruikers ondersteunen bij de inzet van onze software en de beste service leveren. Met het Mamut Business Resource Center onderstrepen we nog eens extra dat we ons concreet inzetten voor het succes van onze Nederlandse klanten.’

Adresgegevens van de Nederlandse vestiging van Mamut Software:
Mamut Software B.V.
Boeing Avenue 8
1119 PB Schiphol-Rijk

Meer informatie over de Mamut Academy is te vinden op www.mamut.com/nl/support/academy.
Aanmelden voor de gratis workshop ’Een effectieve werkdag’ kan via www.mamut.nl/workshop.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/615286). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.