Managed hosting door True

TINE en Grafivak bundelen krachten in 2007

 

TINE, de grootste ICT-vakbeurs van Nederland en Grafivak, de tweejaarlijkse vakbeurs voor grafimedia, gaan hun krachten bundelen. Vanwege de vele raakvlakken tussen beide evenementen worden TINE en Grafivak vanaf 2007 (van 8 tot en met 11 mei) om de twee jaar tegelijkertijd gehouden in Amsterdam RAI.

'De keuze om beide evenementen om de twee jaar samen te laten plaatsvinden, is begin 2005 gemaakt. TINE en Grafivak opereren in markten die de laatste jaren steeds meer raakvlakken vertonen. Een steeds groter wordend aantal bezoekers komt op beide evenementen en ook het exposantenaanbod laat een overlap zien. Zeker met de recente organisatie van MacExpo tijdens TINE is de koppeling tussen beide evenementen daarom een logische stap,' licht Wim van Meerveld, Senior Product Manager van Amsterdam RAI toe.

Nieuwe uitdaging Xander de Bruine
De product manager van TINE, Wim van Meerveld, wordt verantwoordelijk voor de gecombineerde vakbeurzen. Xander de Bruine, de huidige product manager van Grafivak, gaat per ingang van 1 juni aanstaande bij de afdeling Internationale Vakbeurzen van Amsterdam RAI werken. Hij wordt senior product manager van Aquatech, een internationaal vakevenement op het gebied van watertechnologie. 'Samen met Gerard Rijnbeek, al drie edities de Sales Manager van Grafivak, blijft de kwaliteit van het organisatieteam gewaarborgd,' aldus Van Meerveld.

Grafivak
Grafivak, de grootste beurs in Nederland voor communicatie, premedia en print, wordt tot en met vrijdag 13 mei gehouden in Amsterdam RAI. Het expositieprogramma van Grafivak 2005 speelt in op het uitwisselen van toepasbare kennis, biedt specifieke communicatieoplossingen, toont de nieuwste technologie├źn, en laat meer dan ooit het belang van printmedia dienstverlening zien. Naast technologie ligt de nadruk tijdens Grafivak op resultaatgerichte samenwerkingsverbanden (nationaal en internationaal), het zoeken naar succesvolle marktniches en slimmer investeren in strategische, innovatieve toepassingen in binnen- en buitenland.

TINE
TINE, het jaarlijkse evenement voor de IT-branche, werd eerder dit jaar, van 19 tot en met 21 april, gehouden in Amsterdam RAI. Het evenement verliep zeer succesvol. TINE 2005 trok 15.874 ICT-managers en ICT-professionals, 18 procent meer dan in 2004. TINE biedt een compleet overzicht van de meest actuele ICT producten, diensten en oplossingen. Het evenement trekt ruim 300 exposanten, waaronder een groot aantal marktleiders, en brengt tevens de laatste trends en ontwikkelingen voor het voetlicht. TINE wordt in 2006 georganiseerd van 26 tot en met 28 april.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/607619). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.