Managed hosting door True

Valiantys levert Atlassian-software in Benelux

Franse partner opent kantoor in Rotterdam

 

Rotterdam

Voor de productlijn van Atlassian, wereldwijd een van de meeste gebruikte softwarereeksen voor agile-projectmanagement, zijn nu ook in de Benelux directe levering, technische ondersteuning en aanvullende producten en diensten beschikbaar. Het Franse bedrijf Valiantys, sinds 2006 een Platinum Solution Partner van Atlassian, heeft hiervoor een kantoor geopend in Rotterdam.

Valiantys bedient directe klanten in de Benelux voor zowel de Atlassian-software als eigen add-ons. Maar de Franse partner had nog geen kantoor in de regio. Vanuit de nieuwe locatie in Rotterdam op het Wilhelminaplein ondersteunt het bedrijf de gebruikers van Atlassian-tools, zoals Jira, Jira Service Desk en Confluence (samenwerkingssoftware).

De tools van het van oorsprong Australische bedrijf passen in de trend van devops met snelle ontwikkeling en gelijktijdige uitrol van systemen voor de cruciale functies van uiteenlopende organisaties, variërend van startup tot grote onderneming. De Atlassian-producten richten zich op het ondersteunen van it-afdelingen met software voor agile-ontwikkelteams die taken willen uitzetten, sprints willen plannen en de ontwikkelingen automatisch willen volgen en beheren. Daarnaast is op basis van het vlaggenschip Jira een servicedesk-oplossing ontwikkeld, waarmee zakelijke vraagstukken in kaart zijn te brengen en te beheren.

Parters

Atlassian werkt met partners bij de distributie en verkoop van haar softwareproducten. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Voor Valiantys, dat kantoren heeft in Toulouse, Parijs, Londen, Montreal, Olten en Lausanne, een reden zich te vestigen in Nederland. De keuze viel op Rotterdam vanwege de bereikbaarheid per trein van Brussel, waar zich een aantal grote gebruikers van Atlassian-software in Europa bevindt.

Vanuit het kantoor in de Maasstad ontvangen de gebruikers professionele ondersteuning van Atlassian experts in de Nederlandse, Franse of Engelse taal. Daarnaast organiseert het bedrijf producttrainingen zowel in het Rotterdamse kantoor als bij de klanten zelf.

Cruciale data

Volgens Frédéric Cornec, algemeen directeur voor de Benelux-operatie van Valiantys, is naast de aanwezigheid van Atlassian de toegenomen vraag van klanten naar expertise en aanvullende producten een reden van vestiging in Nederland.

Valiantys levert de software onder bedrijfsgebonden licentievoorwaarden als een webgebaseerde 'managed service'-oplossing in een private cloud. De veelal cruciale data rondom projectontwikkeling verdwijnen dus niet in de cloud achter de horizon in een datacenter op een onbekende plek, aldus het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6045299). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.