Managed hosting door True

Also levert via Epson printdiensten aan MKB

 

Also Nederland gaat Print365 van Epson distribueren. Via dat management print service (mps)-concept betalen gebruikers een vast bedrag voor een printer, ongeacht afdrukvolume. Daarnaast verzorgt Epson het beheer van de verbruiksmaterialen en biedt het on-siteservice. Print365 is gericht op het mkb. Daarvoor zijn de partijen een partnerschap aangegaan.

‘Wij kunnen resellers helpen hun dienstverlening verder uit te breiden. Met Print365 profiteren ook kleinere bedrijven in het mkb van een ondersteund printpakket’, vertelt Machiel Bode, sales manager services Benelux bij Also Nederland.

‘Print365 krijgt in Nederland meer bekendheid en dat vraagt om een uitbreiding in ons distributiekanaal’, vult Oscar van der Linden, country manager Epson Nederland, aan. ‘Wij werken al jaren samen met Also Nederland. Gezien hun focus op en kennis van de mps-markt en het mkb-kanaal, was het voor ons een logische keuze Also als partner en distributeur aan ons Print365-programma toe te voegen.’

Epson ontwikkelde twee jaar geleden het Print365-concept, inmiddels beschikbaar in vijftien Europese landen.

The Voice of O365

Naast de toevoeging van Print365, breidt Also haar cloudmarketplace uit met The Voice of O365 van SoftApp-distribution. Die hosted voice-service maakt het mogelijk de uc-oplossing Skype voor Bedrijven in te zetten als een bedrijfstelefooncentrale in de cloud.

‘The Voice of O365 voegt public switched telephony network (pstn)-toegang toe aan Microsoft Office 365, waardoor gebruikers telefoongesprekken kunnen voeren via een bestaande Skype voor Bedrijven-licentie, zoals ze gewend zijn met hun huidige PBX- of hosted voice-service’, legt Jeroen André de la Porte, ceo van SoftApp-distribution, uit.

‘Naast pstn-toegang biedt The Voice of O365 software in de vorm van Contact Center, Automated Attendant en Mobile Presence, waarmee Skype voor Bedrijven Online kan worden gezien als een echte vervanging voor PBX.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6043628). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.