Managed hosting door True

TOPdesk sluit samenwerking af met Arinto

 

Deal

TOPDesk België is officiële partner geworden van Arinto, een planningstool die gericht is op kmo’s en te koppelen is aan TOPdesk. Op die manier kan van service management en planning een geïntegreerd geheel gemaakt worden.

Met Arinto kunnen resources, opdrachten, projecten en assets gepland worden. Daarbij wordt rekening gehouden met alle randvoorwaarden die de business van een bedrijf kunnen beïnvloeden, zoals beschikbaarheid, skills, locaties, deadlines en prioriteiten. De oplossing kan zowel in de cloud als on premise geïnstalleerd worden.

TOPdesk ontwikkelt, verkoopt en implementeert dan weer Itil-compliant service management software voor it, facilitair management en hr. Op die manier kunnen organisaties hun services efficiënt beheren. Het bedrijf werd in 1993 opgericht in Nederland en telt ondertussen 4.500 klanten in vijftig landen.

Kris Kemland, sales manager TOPdesk België: ‘Ik ben ervan overtuigd dat onze twee innovatieve bedrijven elkaar zullen versterken en aanvullen. Wij kijken alvast uit naar een leuke samenwerking.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6028613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.