Managed hosting door True

KPN Internedservices krijgt nieuwe directeur

 

Robin Scholten is per 1 mei benoemd tot de nieuwe directeur van KPN Internedservices. Hij vervangt Arjan Steevels en Jan Willem des Tombe die per 1 juli na een overdracht het bedrijf verlaten. Volgens KPN is het in 2015 ingelijfde KPN Internedservices, dat een dochteronderneming is van KPN, succesvol geïntegreerd binnen het concern.

KPN wil via Internedservices haar positie op de markt voor zakelijke clouddiensten verder versterken. Het in 2015 overgenomen bedrijf, dat eerder IS Group heette, wordt dus vanaf 1 juli geleid door Robin Scholten. Scholten is sinds 2000 in dienst bij KPN en vervulde meerdere posities binnen de KPN-divisie voor de zakelijke markt.

Hij heeft een achtergrond bij ict-dienstverlener Getronics (dat in 2007 werd ingelijfd door KPN) en was eindverantwoordelijke voor de ict-diensten binnen KPN. In zijn laatste functie bij KPN was Scholten eindverantwoordelijk voor ict-diensten voor grote zakelijke klanten.

Volgens Jan Willem des Tombe is Internedservices na een intensieve periode succesvol geïntegreerd in het dienstenaanbod van KPN. Op het gebied van zakelijke clouddiensten richt die partij zich nu op het beheer van hybride cloud-omgevingen, werkplekken die via een cloudmodel worden afgenomen en een breed aanbod van aan beheer– en beveiligingsdiensten.

Samenwerking met verkoop vormgeven

Des Tombe: 'Het komt er nu op aan om commercieel verder te versnellen door de samenwerking met de KPN-verkooporganisatie verder vorm te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat Robin Scholten de juiste man is om deze versnelling te brengen. Voor Arjan en mij is dit een zorgvuldig gekozen moment om de onderneming in goede handen achter te laten en ons te richten op nieuwe uitdagingen.'

KPN Internedservices levert een cloudcomputingplatform (HyperGrid), online-beheerdienst voor werkplekken (DeskHub) en een omgeving voor het veilig beheren van netwerken en connectiviteit (CrossNet). Het bedrijf beschikt over drievoudige ISO-certificering (9001, 27001 en 20000) een ISAE 3402 type II accreditatie en PCI-DSS-compliant en ISO-14001 gecertificeerde datacenters.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6016352). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.