Managed hosting door True

T-Systems zoekt nieuw Nederlands hoofdkantoor

 

T-Systems

T-Systems Nederland heeft plannen om begin 2018 een nieuw hoofdkantoor in centraal Nederland te betrekken. Dit zegt de kersverse algemeen directeur Sake Algra in een exclusief interview met Computable. Reden voor de verhuizing is dat T-Systems met haar pand meer innovatie wil uitstralen. Daarom staat ook een nieuw innovatiecentrum in het nieuwe hoofdkantoor op de planning.

Het van oorsprong Duitse T-Systems heeft haar hoofdkantoor in Bonn. Het beschikt daar over twee innovatiecentra; één gericht op telecom en één op it. Algra is trots op die twee centra en wil een dergelijke innovatieve uitstraling ook in Nederland realiseren. ‘Klanten die bij ons binnenkomen, moeten trots zijn op de samenwerking met ons. We willen innovatie uitstralen, ook in Nederland, en dat lukt ons denk ik onvoldoende in ons huidige pand in Vianen. Daarom zijn wij ons aan het oriënteren op een nieuwe locatie, centraal in het land, om dit te verwezenlijken.’

Deze innovatie wil Algra in Nederland op verschillende gebieden gaan uitstralen. T-Systems Nederland kiest bewust voor zes thema’s waarop het zich richt. Lees meer in het interview met Computable over het negentigdagenplan van Sake Algra.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5984665). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.