Managed hosting door True

Conrad en Trinckle bieden 3D-printservice

 

3D printen

De van oorsprong Duitse webwinkel Conrad slaat de handen ineen met het eveneens Duitse Trinckle 3D dat een hoogwaardige 3D-printservice aanbiedt. Daarmee is het volgens het bedrijf nog eenvoudiger en laagdrempeliger om 3D-objecten te printen.

Het elektronicaconcern heeft met het Trinckle 3D naar eigen zeggen een innovatieve en kundige partner gevonden die hoogwaardige 3D-prints nog toegankelijker maakt. Via de website van Conrad biedt Trinckle een speciaal platform aan waar gebruikers hun eigen digitale 3D-ontwerpen uploaden, bewerken en laten printen. Deze ontwerpen zijn per stuk of op grote schaal te printen en te verzenden. 

Online tool

Het platform werkt volgens Conrad eenvoudig en biedt tegelijk veel mogelijkheden. Zo heeft de gebruiker de keuze uit een breed scala aan kleuren, maten en materialen. De online-tool controleert automatisch of het ontwerp af te drukken is en repareert het bestand indien nodig. In slechts een paar simpele stappen wordt het ontwerp aangevraagd, waarna het printproces en de verzending automatisch in gang worden gezet. ‘Deze service is een perfecte aanvulling op ons assortiment en maakt het 3D-printen nog toegankelijker’, aldus Stefan Tijhuis, productmanager bij Conrad Electronic.

Familiebedrijf

Conrad is als familiebedrijf in 1923 opgericht in Berlijn, en sinds 1946 gevestigd in Hirschau, Duitsland. Het assortiment omvat meer dan 750.000 artikelen. Gemiddeld worden er dagelijks 50.000 pakketten verstuurd naar meer dan 150 landen, per jaar gaat het om 10 miljoen zendingen. In Nederland heeft het bedrijf een vestiging in Oldenzaal. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5974535). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.