Managed hosting door True

Finalist en Onetomarket combineren site en marketing

 

Samenwerken

Ict-dienstverlener Finalist en online-marketingbureau Onetomarket gaan intensief samenwerken. De samenwerking moet leiden tot een service die opdrachtgevers niet alleen helpt hun online-omgeving te laten bouwen, maar ook hun marketingstrategie voor die omgeving te laten bedenken en uitvoeren.

De aanleiding voor de collaboratie is volgens beide bedrijven de terugkerende vraag van de opdrachtgevers van zowel Finalist als Onetomarket naar een complete dienstverlening. In de markt bleek behoefte te zijn aan een partij die het complete online-traject kon afhandelen, en die zowel in de ‘bouwfase' als in de online-marketing- en verkoopfase de juiste expertise in huis heeft.

Johannes Maas, directeur innovatie bij Finalist: ‘Onze opdrachtgevers krijgen door de samenwerking met Onetomarket een breder instrumentarium van online-diensten tot hun beschikking, waarmee ze beter en gerichter resultaat boeken.’

Rotterdam

Finalist is opgericht in 1988 en biedt it-oplossingen voor zorg- en onderwijsinstellingen. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam. Andere vestigingen bevinden zich in Amsterdam, Maarssen en Eindhoven. Bij het bedrijf werken zo’n honderdveertig medewerkers.  

Online-marketingbedrijf Onetomarket, opgericht in 2000, levert verschillende diensten, zoals online-marketingstrategie, zoekmachine-optimalisatie, zoekmachine-adverteren, conversie-optimalisatie, web-analytics, e-mailmarketing, social media en trainingen. De onderneming is gevestigd in Arnhem. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5974506). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.