Managed hosting door True

ConnectWise betreedt Benelux markt via Portland

 

De Nederlandse it-distributeur Portland Europe neemt de business management-oplossingen van ConnectWise op in zijn portfolio. Het bedrijf gaat de software aanbieden aan managed service providers (msp’s) in de Benelux.

‘Onze nieuwe samenwerking met Portland Europe zorgt ervoor dat we beter in staat zijn om msp’s in Nederland, België en Luxemburg te bedienen’ zegt David Bellini, directeur van ConnectWise International.

George van Brugge, ceo van Portland Europe, is van mening dat de oplossingen van ConnectWise goed aansluiten op het portfolio van Portland.  ‘Wij zijn altijd op zoek naar leveranciers die aansluiten bij ons portfolio specifiek voor it-dienstverleners/msp’s. Dit vonden we zeker ook bij ConnectWise, wiens softwareoplossingen zijn ontworpen om de efficiëntie bij bedrijven te vergroten.'

ConnectWise biedt softwareoplossingen aan bedrijven. De bedrijfssoftwareleverancier claimt actief te zijn in meer dan vijftig landen. De Amerikaanse onderneming is opgericht in 1982 en werkt samen met it-dienstverleners, msp’s, systemintegrators, softwareontwikkelaars en value added resellers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tampa (Florida).

Het in 1998 opgerichte Portland Europe is een it-distributeur die zich richt op software-oplossingen voor het mkb. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5956646). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.