Managed hosting door True

Ingram Micro biedt HP Inc-abonnement aan

 

Dion Weisler, cio van HP Inc.

Distributeur Ingram Micro stelt de nieuwe service van HP Inc, HP Subscription, beschikbaar voor klanten. De abonnementendienst biedt mkb-gebruikers in Nederland toegang tot de nieuwste hardware, accessoires en garantie-uitbreiding tegen een vast maandbedrag. De looptijd is twee of drie jaar. Vanaf een orderwaarde van vierhonderd euro is de service beschikbaar.

Dankzij de Device as a Service (DaaS)-dienst is het voor mkb’ers volgens de onderneming eenvoudiger om met de nieuwste tools te blijven werken, zonder de vaak hoge initiële investeringen in hardware en software te hoeven doen. Gebruikers kunnen nu bij Ingram Micro HP-hardware, zoals een printer, pc of laptop met accessoires, afnemen tegen een vast bedrag per maand, voor een vaste periode naar keuze. Na afloop van de gekozen periode neemt HP de apparatuur terug, waarna eventuele data die nog op de apparatuur aanwezig is volgens geldende industrienormen verwijderd wordt.

Configuratie

De abonnementendienst is beschikbaar in combinatie met elke vorm van HP-hardware plus accessoires. Het abonnement is volledig naar keuze te configureren, waarbij Ingram Micro voorziet in advies op het gebied van de gewenste configuratie. Er is keuze uit abonnementen van twee of drie jaar, waarna deze vernieuwd kan worden met nieuwe HP-artikelen.

Ingram Micro is één van de grootste distributeurs van ict-producten en diensten ter wereld. Het bedrijf bestaat uit divisies voor verschillende productgroepen zoals netwerkproducten, software, pc’s en randapparatuur. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Nieuwegein.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5946962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.