Managed hosting door True

Vena en Improven worden partners

 

Samenwerken

Vena Solutions Europe, een van oorsprong Canadese corporate performance management (cpm) softwareleverancier, en het Nederlandse adviesbureau Improven gaan samenwerken. Met dit partnerschap spelen beide partijen naar eigen zeggen in op de marktbehoefte om voor planning, analyse, rapportage en andere bedrijfsprocessen op een gecontroleerde manier gebruik te maken van Excel als volledige cpm-omgeving.

Het cpm-platform van Vena is een combinatie van Excel met onder andere centrale database, workflow, audit trails, autorisatie en integratie met erp en financiële databronnen. Sinds januari 2017 is Improven implementatiepartner van Vena met gecertificeerde business consultants. Samen gaan Vena en Improven hun klantenportefeuille in onder meer de retail, industrie, zorg en overheid begeleiden bij de inrichting van cpm.

Vena Solutions is opgericht in 2011 en specialist op het gebied van corporate performance management software. De onderneming heeft twee verkoopkantoren in Europa, namelijk in Groot-Brittannië (Londen) en Nederland (Alkmaar).

Het in Utrecht gevestigde Improven heeft als doel de processen en informatievoorziening van complexe organisaties vanuit het perspectief van finance en it te verbeteren. De optimalisatie van master data en reporting zijn twee van de belangrijke pijlers van het adviesbedrijf. Bij de onderneming werken zo’n honderd consultants. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5945600). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.