Managed hosting door True

Apple benoemt Detron tot authorized reseller

 

Apple

Ict-gigant Apple heeft de Nederlandse it-dienstverlener Detron de authorized reseller status toegekend. Dit betekent onder andere dat het bedrijf toegang heeft tot het Device Enrollment Program (DEP) van Apple, waardoor Detron in staat is om een Apple-device gecontroleerd uit te rollen.

Detron heeft deze partnerstatus naar eigen zeggen mede te danken aan de wijze waarop het bedrijf de markt benadert. ‘Met onze dienst ‘In Control’ bieden wij klanten een gestandaardiseerde dienst voor het beheer van alle gangbare endpoints. Deze combinatie van support, beheer en logistiek bieden wij ook voor het volledige Apple-portfolio, wat zorgt voor een verlichting van de beheerlasten, aldus cco van Detron Ronald Knoop. Daarnaast worden de Detron-medewerkers getraind door Apple en hebben ze toegang tot een kennisbank.

Detron is it- en telecompartner met een focus op de werkplek, inclusief de achterliggende infrastructuur, connectiviteit en security. Bij het bedrijf, met vestigingen in Veenendaal (hoofdkantoor), Den Bosch, Raamsdonksveer en Heerlen, werken zo’n vijfhonderd mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5934080). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.