Managed hosting door True

Copaco levert Surface-portfolio Microsoft

 

De Surface-laptop van Microsoft.

Microsoft heeft it-dienstverlener Copaco per direct benoemd tot Authorized Device Distributor. De onderneming is hierdoor officieel distributeur van het Surface-portfolio, dat bestaat uit verschillende laptops. Dit is een aanvulling op de bestaande Microsoft-aanbod van de dienstverlener.

Huub Aerts, business director bij Copaco: ‘Microsoft en Copaco zijn al jarenlang succesvolle businesspartners op het gebied van licenties, cloud, oem, fpp en hardware. Als Microsoft-distributeur in de Benelux is het officiële Surface-contract een logische stap; we kunnen onze klanten nu een breed Microsoft-portfolio aanbieden. Ons dedicated Surface-team weet de weg binnen Microsoft en helpt onze partners door de processen heen naar een goede samenwerking. Daarnaast staat dit team klaar voor alle it-resellers die distri managed partners (dmp) willen worden.’ 

Jooske de Groot, verantwoordelijk voor het partnerkanaal bij Microsoft: ‘We zien een groei van Surface in de Nederlandse markt en er is nog potentieel. Copaco is voor veel Microsoft-oplossingen reeds een business partner en we zijn verheugd met de toevoeging van Copaco als Authorized Device Distributor.'

Copaco is ict-distributeur in de Benelux en Frankrijk. De onderneming levert met circa vierhonderd medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica, maar ook led- en domotica-oplossingen. Daarnaast biedt het diensten op het gebied van servers, storage, mobility, logistic fulfilment en cloud services. De Nederlandse tak heeft vestigingen in Eindhoven en Nijmegen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5931746). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.