Managed hosting door True

IPR-Insights wordt SAM-partner Softline Group

 

Samenvoegen

De Duitse it-consultant Softline Group, specialist op het gebied van software asset management (sam), security, virtualisatie en infrastructuurmanagement, gaat samenwerken met de Hongaarse onderneming IPR-Insights, een specialist op het gebied van sam-diensten en licentieadvies.

‘Voor sommige grote, internationale klanten is het belangrijk om de (gedeeltelijke) implementatie van software asset management tooling op locatie uit te voeren. Dit affiliate partnerschap biedt ons toegang tot een grote hoeveelheid resources op Europees niveau’, zegt Martin Schaletzky, ceo van Softline Group.

Dienstenportfolio

Sándor Zsoldos, ceo van IPR-Insights benadrukt de overeenkomst tussen de twee bedrijven. ‘De grote synergie tussen beide organisaties zorgt ervoor dat we kunnen vertrouwen op elkaars specialistische vaardigheden waardoor het software asset management-portfolio schaalbaar is. Samen kunnen we een dienstenportfolio aanbieden met een uitgebreide Europese dekking.’

De Duitse it-consultant Softline Group, opgericht in 1983, heeft behalve kantoren in Duitsland (Leipzig en Munchen), ook vestigingen in Nederland (Nieuwegein), Frankrijk (Parijs), België (Antwerpen), het Verenigd Koninkrijk (Londen) en Oostenrijk (Wenen). Sinds 2010 focust de organisatie zich op het verder uitbreiden van it-consulting en dienstverlening.  

IPR-Insights, specialist op het gebied van sam-diensten en licentieadvies, is opgericht in 2002 en gevestigd in het Hongaarse Boedapest.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5926354). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.