Managed hosting door True

Incentro krijgt Loden Leeuw voor irritante radiospot

 

Ict-dienstverlener Incentro heeft de Loden Radioleeuw 2016 gewonnen. Deze prijs is door het consumentenprogramma Radar in het leven geroepen voor de meest irritante radiospot van het jaar. In de radiocommercial wordt opgeroepen om een kind Incentro te noemen en daarmee vijfduizend euro te verdienen. Veel luisteraars konden die grap niet waarderen.

Op de website van het consumentenprogramma stemde 31,7 procent van de bezoekers op Incentro. Een radioreclame van opticien Pearle eindigde op de tweede plek (20,4 procent van de stemmen). Kruidvat eindigde als derde (18,7 procent van de stemmen). In totaal brachten 2165 mensen hun stem uit.

Volgens Radar heeft Incentro-directeur Paul Baan de prijs 'sportief' in ontvangst genomen. Baan meldt aan het consumentenprogramma dat er niemand is vernoemd naar Incentro. Op de website van de dienstverlener staat een video waarin de winnaar van de actie bekend is gemaakt (zie onderaan).

Het is voor het eerst dat er een prijs voor de meest irritante radiocommercial is uitgereikt. Eerder werd er alleen een Loden Leeuw, beter bekend als een Loden Loekie, uitgereikt voor de meest irritante tv-commercial.

Video winnaar Incentro-actie

Baby Incentro

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5924862). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.