Managed hosting door True

GRC-specialist Avedos start kantoor in Nederland

 

Contract ondertekenen

Avedos GRC solutions, ontwikkelaar van software voor het beheer van governance, risk en compliance (grc), opent een vestiging in Nederland. Dat kantoor wordt de hoofdlocatie voor de activiteiten in de Benelux en Noord-Europa. Het van oorsprong Oostenrijkse bedrijf breidde eerder uit naar Zwitserland en Duitsland.

De vestiging in Nederland wordt geleid door Richard Schoumacher die de zaken in de Benelux en Noord-Europa vorm moet gaan geven. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland heeft Avedos al een aantal grote klanten opgetekend. Het gaat onder andere om Volksbank Wenen, energiebedrijf RWE en de automerken Volkswagen en Porsche.

Volgens de softwareontwikkelaar zijn steeds meer bedrijven op zoek naar software waarmee ze aan verplichtingen op het gebied van governance, risk en compliance kunnen voldoen. Het bedrijf stelt dat veel organisaties dit nu nog handmatig doen in Word of Excel.

Avedos heeft een op Microsoft gebaseerd softwarepakket ontwikkeld dat een einde moet maken aan die handmatige processen en analyse en rapportage mogelijk maakt. Die software met de naam risk2value bestaat uit onderdelen zoals bedrijfsrisicobeheer, informatiebeveiligingbeheer, it-risicomanagement, interne controlesystemen en auditbeheer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5922335). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.