Managed hosting door True

IonIT is implementatiepartner Timeos

 

De Haagse It-dienstverlener IonIT is uitgekozen als implementatiepartner voor Microsoft identity management bij Timeos Pensioendiensten. De keuze is gevallen op Microsoft-producten omdat deze goed binnen de huidige omgeving van Timeos passen. IonIT is als Microsoft Gold Partner gekozen om het project te begeleiden.

Beide partijen zijn gestart tijdens een kick off meeting. Daar zijn de eerste stappen voor het ontwerp gemaakt. Na de ontwerpfase wordt er onder andere een koppeling met Afas (een hr-cloudapplicatie) en de (Azure) active directory gerealiseerd voor de provisioning van gebruikers. Maar ook autorisatieworkflows, periodieke rapportagemogelijkheden en self service voor wachtwoordreset en account unlocken behoren tot het project.

IonIT verzorgt het ontwerp, bouwen, testen en implementeren van de identity management oplossing. Daarnaast begeleidt de dienstverlener het project bij Timeos met projectmanagement en kennisoverdracht. Het bedrijf, opgericht in 2009, heeft een vestiging in Den Haag en Eindhoven.

IonIT is genomineerd voor de Channel Awards in de categorie ‘Trusted Advisor of the Year’. Op 7 december 2016 maakt Channelweb de winnaars bekend tijdens een awardshow.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5877962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.