Managed hosting door True

Adobe en ETC Pluz sluiten distributieovereenkomst

 

Adobe Systems heeft met ingang van 1 april 2005 ETC Pluz officieel benoemd tot value added distributeur van zijn enterprise-oplossingen. Met deze overeenkomst wordt ETC Pluz distributeur van Adobe LiveCycle-producten, die intelligente documenten maken en integreren met bedrijfstoepassingen- en processen.

Naast distributie en verkoop zullen de bedrijven ook gaan samenwerken op het gebied van marketing en promotie van de Adobe-oplossingen.

'ETC Pluz heeft zijn sporen verdiend als het gaat om de distributie van kennisintensieve en oplossingsgerichte producten en Adobe Systems Benelux is ervan overtuigd dat ETC Pluz de juiste partner is om onze complexe enterprise-oplossingen naar de markt te brengen,' zegt Rolf van Wanrooij, country manager bij Adobe Systems Benelux. 'We zijn zeer verheugd met deze overeenkomst en verwachten dat ETC Pluz een zeer belangrijke rol zal spelen in de ontwikkeling van onze business in het partnerkanaal.'

'Wij zijn trots op het feit dat wij de Adobe-oplossingen kunnen toevoegen aan ons uitgebreide productportfolio,' zegt Mark Elkerhout, manager program management bij ETC Pluz. 'We zien uit naar een vruchtbare samenwerking waarin de ontwikkeling van de business centraal staat en we nummer één worden op het gebied van documentoplossingen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/582073). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.