Managed hosting door True

Orange Business Services koopt Login Consultants

 

MBO handen samenwerking overname

Orange Business Services neemt voor een onbekend bedrag Login Consultants over. Beide bedrijven hebben in de markt voor desktopvirtualisatie een goede reputatie opgebouwd. Door de bundeling van de kantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België, beide proposities en de klantportfolio’s ontstaat een belangrijke Europese speler op het gebied van desktopvirtualisatie.

Orange Business Services, onderdeel van Orange, is een wereldwijde ict-dientverlener die actief is in 220 landen. Deze organisatie helpt bedrijven om effectiever en efficiënter samen te werken en de betrokkenheid van klanten te verbeteren. Dit alles door mensen, locaties en apparatuur veilig en betrouwbaar met elkaar te verbinden. Login Consultants is een specialist op het gebied van desktopvirtualisatie (vdi/sbc)-oplossingen.

‘Op basis van onze schaalgrootte en gezamenlijke expertise kan Login Consultants samen met Orange Business Services innovatieve cloud- en sbc/vdi-oplossingen op nationaal en internationaal niveau aanbieden bij onze klanten’, zegt Rob van Bavel, managing director van Login Consultants. Login Consultants biedt consultancy en managed services-dienstverlening aan onder ander bij ABN Amro, VUmc, Vodafone, BMW, AMC, Dachser en DHL

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5805300). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.