Managed hosting door True

Orange Business Services levert netwerk aan Merck

 

Keten

Telecomoperator Orange Business Services heeft een overeenkomst gesloten met Merck, een Duits familiebedrijf gericht op farmacie en technologie. Het betreft de uitrol van een ‘next-generation’ netwerk op tweehonderd locaties voor het ondersteunen van digitale transformatie-initiatieven. Het netwerk en de bijbehorende diensten zullen de huidige infrastructuur van het farmaciebedrijf versimpelen en samenwerking mogelijk maken. Het contract tussen het Duitse bedrijf en de telecomoperator bouwt voort op de bestaande relatie tussen de twee bedrijven. De complete toepassing bestaat uit een mondiaal wide area network (wan), de optimalisatie van het netwerkverkeer met behulp van Riverbed-technologie, het beheer van lokale netwerken (lan), remote access diensten, regionale internettoegangspunten en audio conferencing diensten.

Innovatie

‘Merck is een bedrijf met een 350-jarige traditie en je kunt niet zo lang marktleider zijn zonder voorop te willen lopen waar het innovatie betreft. Dit is precies wat dit bedrijf doet en we zijn er trots op om bij te dragen aan hun digitale transformatie op mondiaal niveau’, aldus Anne-Sophie Lotgering, senior vice president Europa, Rusland en GOS bij Orange Business Services.

Optimalisatie

De telecomoperator vernieuwde het wereldwijde netwerk van Merck en implementeerde optimalisatietechnologieën geleverd via enterprise application management Riverbed. De toepassing Riverbed’s Steelhead CX wordt gebruikt om de prestaties van alle toepassingen te verbeteren, met inbegrip van on-premise, cloud en SaaS. Dit gebeurt over meerdere netwerken; mpls, private vpn en het publieke internet. Dit zorgt volgens Orange voor betere prestaties, optimalisatie en consolidatie om het groeiend aantal gebruikers, apparaten en locaties te ondersteunen.

Real-time connectiviteit

‘Voortdurende real-time connectiviteit voor alle communicatiekanalen zijn cruciaal voor het verbeteren van de productiviteit van werknemers en een goede interactie met de klant. We zijn blij met onze samenwerking met Orange Business Services om gezamenlijk ingrijpende digitale mogelijkheden te ontwikkelen die de business performance verbeteren’, besluit James Stewart, cio van Merck.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5794712). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.