Managed hosting door True

SolarWinds lijft LogicNow in

 

SolarWinds, een Amerikaanse leverancier van infrastructuurbeheersoftware, neemt LogicNow over van de investeerder Insight Venture Partners. LogicNow, in 2014 ontstaan uit een afsplitsing van GFI Software, levert een aantal cloudbeheerproducten onder de naam Max. Een van de producten is online backup-software van het vroegere Iaso International uit Nederland dat in 2013 aan GFI werd verkocht.

SolarWinds, met het hoofdkwartier in Austin, Texas, voegt zijn N-able-softwareplatform samen met de it-servicemanagementroducten van LogicNow tot de groep SolarWinds MSP (Managed Service Provider).

SolarWinds is begin dit jaar overgenomen door de investeerders Silver Lake Partners en Thoma Bravo. Het in 1999 opgerichte bedrijf heeft de afgelopen jaren middels diverse overnames, waaronder Neon Software, IpMonitor, DameWare, Papertrail en Librato, een stevig servicemanagementportfolio opgebouwd. Het bedrijf houdt daarnaast de online gemeenschap Thwack in de lucht.

Benelux

Beheersoftwareleverancier GFI Software splitste zich in 2014 op in twee bedrijven: LogicNow en GFI. LogicNow, bestaande uit GFI Max, het in 2013 overgenomen Iaso en andere cloudgebaseerde producten, concentreerde zich op SaaS-technologie via een abonnementsmodel. GFI richtte zich op private cloudoplossingen voor it-beheerders binnen ondernemingen.

Begin 2015 betrok LogicNow een nieuw kantoor in Almere. Met een eigen vertegenwoordiging in Nederland wil de it-servicemanagementspecialist ondersteuning bieden aan partners in de Benelux op het gebied van marketing, verkoop en technologie.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5772794). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.