Managed hosting door True

ISS benoemt nieuwe key account manager

 

Internet Security Systems (ISS) heeft René van Oosten benoemd tot Key Account Manager. In deze functie gaat Van Oosten zich richten op new business development en zal hij met name aandacht besteden aan de rol die de partners van ISS hierbij kunnen spelen.

René van Oosten zegt over zijn nieuwe functie: 'ISS is de belangrijkste speler op het gebied van informatiebeveiliging. Nu de vraag toeneemt naar producten en diensten om internetbedreigingen tegen te gaan, kan ISS op korte termijn een aanzienlijke groei realiseren. Daar zijn de visie en de strategie van het bedrijf ook op gericht. Met een breed product- en serviceaanbod, een ervaren onderzoeks- en ontwikkelteam en een uitgebreid partnerprogramma kan ISS goed inspelen op de marktontwikkelingen. Dit biedt mij als Key Account Manager een uitstekend uitgangspunt om de positie van ISS te versterken. Bovendien kan ik mijn kennis en ervaring met infrastructuurgerelateerde product sales bij ISS optimaal gebruiken.'

René van Oosten heeft Commerciële Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de HTS en is al tien jaar actief op het gebied van sales in de ICT-branche. Eerder richtte hij zich met salesactiviteiten op LAN- en WAN-switches en -routers, applicatie-integratie en -development, en portals.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/576005). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.