Managed hosting door True

LANDesk wil partnerkanaal uitbreiden

 

LANDesk Software, leverancier in configuratiebeheer, desktopmanagement en -security, heeft overeenkomsten gesloten met drie nieuwe resellers: PQR, InfraVision en itelligence. Daarnaast is het bedrijf op zoek naar nieuwe resellers.

Als Expert Solution Provider (ESP) in het LANDesk-kanaalprogramma gaan deze partijen het LANDesk Software-portfolio van configuratie- en beveiligingsbeheeroplossingen voor desktops, servers en mobiele apparatuur leveren aan en implementeren bij eindgebruikers. PQR en itelligence richten zich hierbij puur op de Nederlandse markt, terwijl InfraVision ook de Belgische markt gaat bedienen.

Het ESP-partnerschap van LANDesk houdt in dat resellers nauw samenwerken met LANDesk Software op het gebied van verkoop, levering en implementatie van de software. LANDesk Software ondersteunt zijn partners bij het optimaal benutten van zakelijke mogelijkheden. Deze ondersteuning loopt uiteen van pre-sales en sales tot marketinginspanningen, training en het gezamenlijk organiseren van demonstraties, workshops en seminars. De partnerovereenkomst houdt ook in dat gezamenlijke oplossingen worden aangeboden aan klanten. Een belangrijke productreeks die InfraVision en itelligence leveren, is bijvoorbeeld helpdesksoftware. Deze vormt een naadloze aanvulling op LANDesk Management Suite die een automatische, gecentraliseerde controle van IT-middelen mogelijk maakt. Deze oplossingen zijn met elkaar te integreren en kunnen onderling informatie uitwisselen.

LANDesk introduceerde onlangs het 20:20-partnerprogramma. Dit programma heeft als achterliggende gedachte dat partners die actief LANDesk-producten aanbieden, extra worden beloond. Vaste resellers en kanaalpartners krijgen automatisch een korting van 20 procent. Als ze nieuwe prospects aandragen - en daarmee in een gevorderd stadium van het verkoopproces zitten - kan nogmaals 20 procent korting worden gegeven.

'In een recent project hebben we LANDesk Management Suite al toegepast voor gecentraliseerd configuratiebeheer,' zegt Evert-Jan Bos, Sales Manager van PQR. 'Dit was nog voordat we ESP-partner werden. De gebruikersvriendelijkheid en functionaliteit van dit product zijn dusdanig goed, dat we LANDesk Software graag aanbevelen bij onze klanten. Met het LANDesk-partnerschap is de relatie officieel bezegeld. De oplossingen passen perfect binnen ons productportfolio. Bovendien profiteren we met het 20:20-programma van aantrekkelijke kortingen, waar onze klanten weer van meeprofiteren.'

"Op basis van de overeenkomsten met PQR, InfraVision en itelligence vergroten we onze aanwezigheid in Nederland en België", verklaart Jim Agenant, Regional Manager Benelux van LANDesk Software. "Deze partijen hebben bewezen te willen investeren in kennis van onze producten. Tegenover de certificeringseisen stellen we een aantrekkelijk kortingsprogramma. We verwachten met dit programma op korte termijn meer partners aan te trekken, zowel partijen met een sterke focus op het middensegment, als partijen die meer projectmatig werken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/573832). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.