Managed hosting door True

Acer benoemt Tech Data tot server configuration center

 

Acer heeft distributeur Tech Data aangesteld tot Acer Altos Server configuration center. Acer en Tech Data willen hiermee een totaaloplossing bieden voor resellers en eindgebruikers, waarbij de Acer Altos servers volgens klantspecificatie volledig op maat kunnen worden geconfigureerd.

Het Acer Server configuration center van Tech Data biedt de mogelijkheid om additionele opties, zoals een extra harde schijf, een RAID-controller of DAT-controller, aan de server toe te voegen en zo voor iedere klant de optimale serverconfiguratie te creëren. Aangezien Tech Data Nederland tevens is geautoriseerd om de benodigde software te installeren en te leveren, is het resultaat een compleet geconfigureerde server, klaar voor gebruik. Dit alles onder volledige 3 jaar on-site Acer garantie. De Acer Altos servers worden door gekwalificeerde engineers van Tech Data geconfigureerd en ondergaan voor aflevering een uitgebreid testprogramma. Van elke server wordt de exacte samenstelling doorgegeven aan de 2e lijns-helpdesk van Acer, zodat na de installatie directe en adequate ondersteuning gewaarborgd is. Tech Data Nederland houdt te allen tijde een basisvoorraad van Altos servers en servercomponenten aan.

Martijn Brand, Front Office Director van Tech Data is tevreden over de samenwerking: 'We zijn content met de mogelijkheid om samen met Acer aan de markt te laten zien, dat Acer niet alleen succesvol is in notebooks, projectoren en monitoren, maar dat ook de desktops en servers van Acer het A-merk status verdienen.' Marc Pauly, Country Manager Benelux bij Acer, voegt hieraan toe: 'Met de toevoeging van servers is binnen Tech Data het productfolio aanwezig om de hele markt te kunnen bedienen. In Tech Data hebben we een perfect verlengstuk voor onze organisatie. Acer heeft wereldwijd namelijk bewust gekozen voor een indirect verkoopmodel, dus we leveren uitsluitend via de channel. Door deze bundeling van krachten kunnen we ook een veel betere en completere propositie bieden aan resellers.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/570253). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.