Managed hosting door True

Nordian Capital investeert in Open Line

 

De Limburgse ict-dienstverlener Open Line krijgt extra kapitaal van Nordian Capital. Deze investeringsmaatschappij heeft het pakket aandelen overgenomen van de oorspronkelijke investeerders. Met de steun van Nordian Capital wil Open Line verder uitbreiden op de Nederlandse markt.

Open Line, gevestigd op Maastricht Airport, is specialist in het ontwerpen en beheren van ict-infrastructuren en cloudoplossingen. Er werken honderdvijftig medewerkers. Het bedrijf beschikt over twee Tier3-datacenters die dubbel ontsloten zijn. Open Line verleent met name ict-diensten aan het mkb, de zorg en de lokale overheid.

Jo Verstappen en Jean Boren, directie van Open Line: 'De samenwerking met Nordian Capital biedt ons een stevige financiële en commerciële basis om onze ambities te realiseren. Het enthousiasme van de Nordian-medewerkers gaf ons als directie meteen een goed gevoel. Wij hebben vertrouwen in een gezonde groei, waarvoor we de juiste voeding hebben gevonden.'

Diensten

De oprichters van het bedrijf kwamen van hardwarebedrijf CSS vandaan. Toen dat bedrijf plannen had om een dienstenorganisatie op te zetten, besloten zij CSS te verlaten en dit zelf te doen. In hun visie is het lastig om handel in hardware te combineren met een dienstverleningspraktijk. 

Nordian Capital Partners is een Nederlandse private equity investeerder die zich richt op het helpen van ondernemingen bij het vergroten en versnellen van groei. Nordian Capital komt voort uit Rabo Capital, dat in 2012 is samengegaan met Friesland Bank Investments.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5675875). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.