Managed hosting door True

Intelligent en Sentia gaan fusie met elkaar aan

 

Handen schudden

De samensmelting tussen Intelligent, hostingleverancier in België, met het Nederlandse Sentia moeten ervoor zorgen dat er een sterke synergie tussen beide bedrijven. Door de fusie vullen beide organisaties elkaar qua dienstverlening en klantenportefeuille aan.

Beide bedrijven, waarvan beide namen gevoerd blijven worden, groeiden de voorbije jaren sterk. Ze deden dit zowel autonoom als door strategische overnames. Waar Sentia eerder mikte op de markt van grote bedrijven was Intelligent eerder thuis bij de kmo’s. Beide vullen elkaar dus wonderwel aan en de fusie zorgt ervoor dat er stevig door geïnvesteerd kan worden.

Met deze overname wordt ook de eerste stap gezet om door te groeien naar een leidende positie in Europa. Jonas Dhaenens zal als ceo aan het roer blijven van deze groep. De groep telt niet minder dan driehonderd medewerkers en is goed voor een omzet van meer dan 60 miljoen euro in 2015.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5648035). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.