Managed hosting door True

Main Capital neemt APM-speler Ymor over

 

Overname

Investeerder Main Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in Ymor uit Utrecht, een leverancier van software en diensten voor application performance monitoring (apm) en analyses van it-omgevingen. Met het softwareproduct Ymonitor is het bedrijf in staat de prestaties van complexe it-omgevingen te monitoren en verbeteren. Met investeerder Main als nieuwe eigenaar zet Ymor in op de doorontwikkeling van Ymonitor als zelfstandige monitoringoplossing, uitbreiding van het partnerkanaal, internationalisatie en aanvullende acquisities.

Ymor is opgericht in 2003 en bedient haar klanten vanuit het hoofdkantoor in Utrecht, waar op dit moment ruim tachtig medewerkers werkzaam zijn. Onder meer Ahold, Ziggo, de Nederlandse Spoorwegen, KPN, Havenbedrijf Rotterdam, UWV, Eneco en de Gemeente Den Haag gebruiken de beheersoftware van het bedrijf.

Ymor startte met het aanbieden van trainingen op het gebied van geautomatiseerde testtooling van HP/Mercury. Oprichter Martin van den Berge vernoemde het bedrijf naar zijn vrouw Romy, maar dan als spiegelwoord. Daarna groeide het bedrijf, met name na de overname van branchegenoot Clientsoft, uit tot specialist op het gebied van apm-oplossingen voor ketenmonitoring met een eigen softwareproduct.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5612965). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.